Campus-Baustoffe.da

Din eksport Leverandør af Brændsel & Byggematerialer


produktoversigt

Kalksandsten

Gasbeton og kalksandsten overbeviser udover deres byggetekniske egenskaber, også til et bæredygtigt miljø. Råstofferne der benyttes er stort set tilstede i ubegrænset omfang og den ringe mængde af aluminium der tilsættes, er et genbrugsprodukt. For den næsten ubegrænsede holdbarhed af gasbeton gælder desuden at, af 1m³ faste råstoffer kan der udvindes op til 5m³ gasbeton - det er effektiv udnyttelse af resourcerne.

   

                                                              Kalksandsten

Kalksandstein auftragsdicke Kalksandsten kender målet. Renhed, klarhed, holdbart og stabilt. De klare værdier samt en perfekt pasform, mærkes i det øjeblik man står med stenen i hånden. Med det samme har man indtrykket af den perfektionisme der kendetegner tysk ingeniørkunst. Kalksandsten er stenen der på perfekt vis er idealet for tidsløst, stilsikkert og moderne byggeri.

 

Fremstilling af Kalksandsten

Udgangspunktet for kalksandsten er kalk og sand, der blandet med hinanden under tilførsel af vand, bliver opløst til kalkhydrat. Herefter føres blandingen videre til næste proces, der sikrer den korrekte fugtighed og gør stenen klar til formning i en automatisk presse. Som ved gasbeton hærdes stenen ligeledes i en autoklave. Efter afkøling er kalksandstenen klar til brug. 

 

tilbage til oversigt