Campus-Baustoffe.da

Din eksport Leverandør af Brændsel & Byggematerialer

Træpiller

Vores træpiller har en fremragende kvalitet og en meget høj brændværdi. Hos os kan du enten købe German Pellets, eller vores Norm-træpille.

Link til DINplus dokument

 

 

 

 

 

Vi tilbyder 2 forskellige slags træpiller. German Pellets er i 15kg sække, stablet på paller. Campus Normpiller kan leveres i 15kg sække - på paller, og i 1000kg Big Bags. Det er de grundlæggende data for vores træpiller.

German Pellets 6mm & 8mm (DINplus)

  • Har en gennemsnitstykkelse på 6mm eller 8mm
  • Er mellem 20 og 50mm lang
  • Har en vægtfylde på mindst 1120kg/m³
  • Opvarmer med et energiindhold på over 5KWh/kg
  • Restfugtighed på maksimalt 10%
  • 990 KG per Palle

 German Pellets 6mm eller 8mm koster

1895,- DKK per Palle (990KG)
inkl. 7% tysk momsNormpiller 6mm & 8mm

  • Har en gennemsnitstykkelse på 6 eller 8mm
  • Opvarmer med et energiindhold på over 4,8KWh/kg
  • Restfugtighed på maksimalt 10%

Udsolgt

German Pellets

German Pellets er for tiden den mest eftertragtede træpille i Danmark. Den er kendetegnet ved sin høje kvalitet og gode pris. Gennem vores gode netværk kan vi levere hurtigt - enten direkte, eller fra vores lager i Flensburg. Afhentning er også muligt på 1 af vores 3 destinationer - henholdsvis Flensburg, Schwerin eller Wismar. For vores firmakunder på Sjælland, kan vi tilbyde en særlig attraktiv og praktisk mulighed gennem vores lager af German Pellets i Køge. Herfra kan vi levere til meget kundevenlige fragtpriser - men afhentning gennem aftale med os er også mulig, specielt attraktivt for kunder med et lavere forbrug.

Har du brug for et godt tilbud, så ring eller skriv til os

Levering og afhentning er mulig, også hvis du kun har brug for 1 palle.

 

Campus Normpiller

Med Campus Norm-træpillen vil vi gerne tilbyde vores kunder et alternativ til German Pellets. Disse træpiller er et godt alternativ, til dem som gerne vil spare lidt på pengene. Leveringstiden på denne træpille er ca. 4 uger, det er vigtigt at have det i tankerne ved bestilling.

Normpiller er udsolgt

 

 

Fremstilling

Træpiller bliver overvejende fremstillet af resttræ såsom savsmuld eller træspåner, kun meget sjældent bliver hele stammer brugt til dette formål. Træet bliver - hvis nødvendigt, skåret i meget små stykker og ført til tørring. I en træpillepresse bliver pillerne under højt tryk presset gennem en maske med huller fra 6 til 10mm. Grundet det høje tryk, bliver det Lignin der er i træet flydende, så det fungerer som bindemiddel. Sommetider må der dog tilføres ekstra bindemiddel, typisk melasse. På bagsiden af masken - i takt med at træpillerne kommer igennem, bliver de af en skarp klinge tilskåret til den ønskede længde. Den oftest forekommende længde er 10 til 30mm.

tilbage til oversigt