Campus-Baustoffe.da

Din eksport Leverandør af Brændsel & Byggematerialer


produktoversigt

Pardur Skifer

PARDUR skifer - traditionelt byggemateriale i moderne forarbejdning.
Vi laver gerne et special tilbud.

 

 

 

 

Et moderne byggemateriale med tradition

Flere millioner år gammelt, i mere end hundrede år brugt som byggemateriale - hustage eller fassader af skifer, forbinder natur med eksklusivitet, miljøbevidsthed og et smukt syn for øjet.

 

Varemærket PARDUR

Pardur Schiefer

 

Under mærket PARDUR importerer og forhandler firmaet Werner Flossbach GmbH & Co. KG beliggende i Remscheid, højkvalitets skiferprodukter til tage, fassader og indendørsbrug. Navnet PARDUR er beskrivelsen af produktet og dets oprindelse. Det stammer fra den spanske ordsammensætning "PARED" (mur) og "DURO" (hård). PARDUR står for et langtidsholdbart og bestandigt produkt til fassader og tage - for et byggemateriale, der byder på et utal af forarbejdningsmuligheder.

Igennem mange år har PARDUR købt skifer direkte fra producenten. Derved er der opbygget et meget tæt samarbejde, der gør den enestående kvalitet og forståelse for produktet mulig.

 

Kvalitet og flexibilitet

1. Klasse kvalitet er kendetegnet for PARDUR skifer. Både i forarbejdningen af tag og facade skifer, men også for alle mulige løsninger af skifer til indendørsbrug. Som bygherre, håndværker eller ved planlægningen, står PARDUR til rådighed. Vejledning er uden omkostninger for dig som kunde og PARDUR opfylder naturligvis også skræddersyede ønsker.

Skifer er troværdighed - tro på os.tilbage til oversigt