Campus-Baustoffe.da

Din eksport Leverandør af Brændsel & Byggematerialer


produktoversigt

Betontagsten og Tontegl

Tagsten fra Tyskland ser ikke kun godt ud - de har også en meget attraktiv pris.
Vi fremsender gerne et personligt tilbud.

 

 

 

 tagsten - individuel, æstetisk og naturlig

 

Tagstensortimentet fra Campus fås i fire forskellige attraktive profiler, forskellige farvevarianter og som mat eller glaseret, er der  muligheder for ethvert tag. Et omfattende program lige fra udluftning til antennegennemføringer - kort sagt, komplet sortiment med alle nødvendige elementer, høj kvalitet og en fryd for øjet.

Udover at tilbyde tagsten til stort set ethvert byggeri, er der med tagsten fra Campus også følgende fordele:

  • Ikke brandbare
  • Vejr og frostsikker, særdeles formstabil
  • Resistent overfor skadedyr
  • Vandtætte og modstandsdygtige overfor UV-stråler

 Eternit Heidelberger

Dette langtidsholdbare produkt er derudover belagt med et ekstrem hårdt overfladelag, som gør tagstenen modstandsdygtig overfor snavs, samt giver en meget høj farvegengivelse. Campus tagsten er fremstillet med et lavt energiforbrug og er et 100% genanvendbart produkt. Eternit tagsten er gennem institutet "Bauen und Umwelt e.V." certificeret efter ISO 14025 som et genbrugsprodukt, en sikkerhed for et trygt og bæredygtigt byggeri. Find selv den tagsten, der passer til Jer og Jeres hus.

Eternit Göteborg früher Profil-S

 

For det moderne tag er der stort set ingen grænser. Om det er isoleringselementer, photovoltaik-moduler enten som energi besparende, energiudnyttelse eller andre ønsker, er der med Eternit en mulighed.

tilbage til oversigt